Diamond Black с мека чашка

210,00 лв. 110,00 лв.

Банският от колекцията Diamond, модел Diamond Black е един страхотен избор за всички, които търсят комфорт и стил. Този модел бански е с горнище с мека чашка и преплитащи се връзки, както и долнище с висока талия.

Горнището е с мека чашка, която осигурява удобство и комфорт през целия ден. Преплитащите се връзки добавят изисканост и създават модерен и стилен вид. Освен това, те са регулируеми, което позволява на носителя да го настрои според своите индивидуални нужди.

Долнището на банския модел Diamond Pink има висока талия, която подчертава красотата на женското тяло и придава усещане за комфорт и увереност. Този модел е идеален за тези, които търсят пълна покритост на корема и удобство по време на плажните забавления.

Цветът на Diamond Black е нежен и женствен, който ще се хареса на всяка жена. Той ще добави свежест и красота към вашия визуален образ и ще ви направи да изглеждате стилно и елегантно.

За да запазите банския модел Diamond Pink в отлично състояние, препоръчително е да го перете на ръка с хладка вода и да го избягвате от директна слънчева светлина. Това ще помогне да запазите качеството и цвета му за дълго време.

Подобни продукти